internetgame no work.

Alles over McFraGG Fried Chicken Shit vind je hierrrr
Post Reply
Master Roshi
fragvlees
Posts: 11
Joined: 09 Sep 3:32
Location: Pennsylvania U.S.A.

internetgame no work.

Post by Master Roshi » 23 Sep 21:47

My game does not show up in the deathmatch list. But shows up on my lan list displaying the ip to my lan card. And yes my Advertise Server is also checked. "Server image"

I was talking to someone on yahoo "va_vlad" and he said that I needed to open a 7777 port. But I don't know how to do so. I am assumeing it's in my cable modem it's self and not my firewall. I do not know how to access my comports.

And my log:

0.00 info Log_Standard ngLog
0.00 info Log_Version 1.2
0.00 info Log_Info_URL http://www.netgamesusa.com/ngLog/
0.00 info Game_Name Unreal
0.00 info Game_Version 436
0.00 info Game_Creator Epic MegaGames, Inc.
0.00 info Game_Creator_URL http://www.epicgames.com/
0.00 info Game_Decoder_Ring_URL http://unreal.epicgames.com/Unreal_...coder_Ring.html
0.00 info Absolute_Time 2004.09.21.20.48.52.613.-4.0
0.00 info Server_ServerName My servername
0.00 info Server_AdminName
0.00 info Server_AdminEmail my e-mail is here
0.00 info Server_Region 0
0.00 info Server_MOTDLine1
0.00 info Server_MOTDLine2
0.00 info Server_MOTDLine3
0.00 info Server_MOTDLine4
0.00 info Server_IP 0.0.0.0
0.00 info Server_Port 7777
0.00 map Name DM-Liandri.unr
0.00 map Title Liandri Central Core
0.00 map Author Alan 'Talisman' Willard
0.00 map IdealPlayerCount 2-14
0.00 map LevelEnterText Welcome to the Core

says that the serverip is all 0's.

Some help please?

User avatar
McFreak
Site Admin
Posts: 8696
Joined: 15 Feb 22:58
Location: lik er maar aan
Contact:

Post by McFreak » 23 Sep 23:52

have you tried to disable your LAN connection ?
Did you set your connection settings to cable ?
I'll kick your bitchy little ass, punk!

User avatar
McDOG
Site Admin
Posts: 6122
Joined: 20 Feb 22:26
Location: achter de tralies

Post by McDOG » 23 Sep 23:52

WAT!

Master Roshi
fragvlees
Posts: 11
Joined: 09 Sep 3:32
Location: Pennsylvania U.S.A.

Post by Master Roshi » 24 Sep 0:44

McFreak wrote:have you tried to disable your LAN connection ?
Did you set your connection settings to cable ?
No
and yes it is on cable.

User avatar
McFreak
Site Admin
Posts: 8696
Joined: 15 Feb 22:58
Location: lik er maar aan
Contact:

Post by McFreak » 24 Sep 0:51

disable your LAN connection
I'll kick your bitchy little ass, punk!

User avatar
McVaaG
Site Admin
Posts: 1586
Joined: 05 Feb 15:57
Location: dunno

Post by McVaaG » 24 Sep 19:20

McFreak wrote:disable your LAN connection
=:)
wie dit leest is FraGGs

Master Roshi
fragvlees
Posts: 11
Joined: 09 Sep 3:32
Location: Pennsylvania U.S.A.

Post by Master Roshi » 25 Sep 2:53

McFreak wrote:disable your LAN connection
If i do that i lose the internet.

User avatar
McFreak
Site Admin
Posts: 8696
Joined: 15 Feb 22:58
Location: lik er maar aan
Contact:

Post by McFreak » 25 Sep 14:54

Do not diable your internet connection but only disable your LAN connection in case you have more then 1 network interface card
I'll kick your bitchy little ass, punk!

User avatar
McFreak
Site Admin
Posts: 8696
Joined: 15 Feb 22:58
Location: lik er maar aan
Contact:

Post by McFreak » 18 Oct 15:08

you can add the parameter

multihome= *.*.*.* (<-your ip)

to your utserver link

like unrealtournament.exe?multihome=62.63.155.127 -server

that should do the trick
I'll kick your bitchy little ass, punk!

User avatar
McVaaG
Site Admin
Posts: 1586
Joined: 05 Feb 15:57
Location: dunno

Post by McVaaG » 21 Aug 17:45

Thx mate
wie dit leest is FraGGs

User avatar
McNiX
Server Admin
Posts: 2998
Joined: 20 Feb 22:17
Location: \m/ >.< \m/

Post by McNiX » 21 Aug 18:06

¿wot?
Attachments
assassinscreed4test.jpg
assassinscreed4test.jpg (17.99 KiB) Viewed 16198 times

Post Reply